Pratenichki sostav
 
LEGJISLATURA E DEPUTETËVE


KOMISIONI PËR ÇËSHTJE TË RREGULLORE, MANDATIT DHE IMUNITETIT

E-posta: k-finan@sobranie.mk

Komisioni ka kryetar, tetë anëtarë dhe zëvendës të tyre.

Komisioni i shqyrton çështjet që kanë të bëjnë me: 

  • zbatimin e Rregullores së Kuvendit dhe të rregulloreve të trupave punues dhe jep mendim për zgjedhjen e çështjeve  kontestuese;
  • iniciativat për ndryshimin e Rregullores së Kuvendit dhe rregulloreve të trupave punues;
  •  propozon miratimin, përkatësisht ndryshimin dhe plotësimin e Rregullores së Kuvendit;
  • raportet e Komisionit Shtetëror të Zgjedhjeve për deputetët nga lista e kandidatëve që janë bërë deputetë për mandatin e ngelur; 
  • bazat për pushimin dhe marrjen e mandatit të deputetit dhe për këtë  i parashtron raport Kuvendit;
  • imunitetin e deputetëve, dhe
  • çështje tjera në lidhje me Rregulloren dhe të drejtat e mandatit dhe imunitetit; 

                 Kryetar: JAKIMOVSKA SVETLLANA   

Zëvendës-kryetar: GJORÇEV VLLADIMIR   

                Anëtarë: DERKOSKI OLIVER   
                               TANÇEVA TULIEVA NADICA  
                                LLALLÇEVSKA RISTANKA 
                                ZASHOV BLLAGOJ
                                SELMANI ELMAZE 
                                RILLKOSKI NIKOLLA   
                                NAJDOVSKI SLLOBODAN 
                                JASHARI ADNAN     

Zëvendës-anëtarë: STEFANOVSKA ANETA  
                                DIMOVSKI ILIJA  
                                IVANOVSKA JAGOTKA
                                ANASTOSOVSKI IVAN
                                MATOSHI RUZHDI
                                SERAFIMOV VLLATKO 
                                SPASOVSKI OLIVER 
                                VELIU FAZLI

 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.