Pratenichki sostav
 
LEGJISLATURA E DEPUTETËVE


KOMISIONI PËR ÇËSHTJE KUSHTETUESE

E-posta: k-ustav@sobranie.mk

Komisioni ka kryetar, gjashtë anëtarë dhe zëvendës të tyre.

Komisioni i shqyrton çështjet që kanë të bëjnë me:

  • zbatimin e Kushtetutës;
  • propozimet për ndryshimin dhe plotësimin e Kushtetutës;
  • çështje parimore me karakter kushtetues në lidhje me miratimin dhe zbatimin e ligjeve dhe të dispozitave dhe akteve të tjera, dhe
  • çështje të tjera me karakter kushtetues.

                 Kryetar: ANDOV STOJAN
Zëvendës-kryetar: VELJANOSKI TRAJKO
   
                Anëtarë: DULIQ BLLAGORODNA 
                               DIMITRIESKI DARKO
                               KIPARIZOVSKA KËRSTESKA ANITA
                               DERKOSKI OLIVER
                               DIMOVSKI ILIJA
                               PETKOVSKI TITO
                               DOGANI BESIM
                               OROVÇANEC GJORGJI
                               BUÇKOVSKI VLLADO
                               KITANOVSKI LLAZAR
                               MLLADENOVSKA GJORGJIEVSKA MERI
                               PENOV RISTO
                               STOILKOVIQ IVAN
                               VELIU FAZLI
                               BEXHETI BLERIM
                               HANI TAHIR

Zëvendës-anëtarë: BONEVA SILVANA
                                PETRESKI ZORAN
                                LLALÇEVSKA RISTANKA
                                SALIU SHABAN
                                SPASENOVSKI ALEKSANDAR
                                KUNOVSKA JAGNULLA
                                REXHEPI DAUT
                                DONÇEV DANAILL
                                IVANOVA CVETANKA
                                KONDARKO BORIS
                                SPASOVSKI OLIVER
                                MANASIJEVSKI JOVAN
                                HASIPI KENAN
                                POLLOZHANI AZIZ
                                ADEMI XHEVAT
                                SALIU SELVIJE

 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.