Pratenichki sostav
 
LEGJISLATURA E DEPUTETËVE


KOMISIONI PËR ÇËSHTJE EKONOMIKE

E-posta: k-finan@sobranie.mk

Komisioni ka kryetar, dhjetë anëtarë dhe zëvendës të tyre.

Komisioni i shqyrton çështjet që kanë të bëjnë me:

 • prodhimtarinë dhe tregtinë; 
 •  lëndë e para minerale dhe energjetikën; 
 • turizmin, hotelerinë dhe zejtarinë; 
 • punën e jashtme-tregtare; 
 • investimet e huaja;
 • transformimin pronësor;
 • masat kundër pozitës monopoliste dhe sjelljes monopoliste të tregut; 
 • mbrojtjen e konsumatorëve;
 • ndërmarrjet publike;
 • koncesionet;
 • zhvillimin më të shpejtë të rajoneve të pazhvilluara ekonomikisht;
 • statistikën, dhe
 • çështje tjera  që i përkasin sistemit ekonomik.

                 Kryetar: IVANOV LUBISLLAV XINGO

Zëvendës-kryetar: KITANOSKI ILIJA

                Anëtarë: KOCEV VANÇO
                               STANÇEVSKA NADA
                               DIMITROVSKI RATKO
                               SEKULLOVSKA MIRJANA
                               RAMADANI AGIM 
                               FILIPOVA VERICA 
                               NEZIRI HADI  
                               NAJDOVSKI SLLOBODAN 
                               VEJSELI ABDULLADI
                               JAKUPI ZIMRETE

Zëvendës-anëtarë: STOJANOV RISTO 
                                SONJA GJELLOVA STOJANOVA
                                TASHEVA VIOLETA
                                MISOVSKI GORAN
                                IBISHI HAZBIJE 
                                NIKOLLOV MARJANÇO 
                                KIROV ACO  
                                IVANOVSKI IGOR 
                                ARIFI TEUTA 
                                NEZIRI SAFET  

 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.