Pratenichki sostav
 
LEGJISLATURA E DEPUTETËVE


KOMISIONI PËR BUQËSI, PYLLTARI DHE EKONOMI TË UJËRAVE 

E-posta: k-finan@sobranie.mk

Komisioni ka kryetar, dhjetë  anëtarë dhe zëvendës të tyre.

Komisioni i shqyrton çështjet që kanë të bëjnë me:

  • tokën bujqësore, kullotat dhe pasuritë tjera natyrore dhe fuqitë natyrore;
  • arondacionin, komasacionin dhe meliorimin;
  • blegtorinë, bujqësinë, kopshtarinë dhe vreshtarinë;  
  • gjuetinë dhe peshkimin; 
  • botën bimore dhe shtazore;
  • shëndetësinë veterinare dhe mbrojtjen e bimëve;
  • matjen dhe kadastrën e tokës; 
  • përdorimin dhe shfrytëzimin e ujërave dhe lejimin e regjimit të ujërave;
  • sistemet hidromeliorative dhe punët hidrometeorologjike dhe
  • çështje të tjera që i përkasin bujqësisë, pylltarisë dhe ekonomisë së ujërave; 

                 Kryetar: DODOVSKI MARJAN

Zëvendës-kryetar: DONÇEV DANAILL 

                Anëtarë: CANOSKI FIJAT 
                               PANÇE DAMESKI  
                               STOJANOV RISTO  
                               GINEV JOVAN
                               REXHEPI DAUT   
                               KIROV ACO  
                               SERAFIMOV VLLATKO   
                               NAJDOVSKI SLLOBODAN 
                               DURAKU SADULLA 
                               NEZIRI SAFET  

Zëvendës-anëtarë: IVANOV LUBISLLAV-XINGO 
                               DIMESKA KATERINA 
                               IVANOVSKA JAGOTKA  
                               DIMITROVSKI RATKO 
                               MATOSHI RUZHDI   
                               GERAMITÇIOSKI TALE  
                               GJURKÇIEV NIKOLLA   
                               ZHERNOVSKI ANDREJ
                               ALITI RAFIZ 
                               JASHARI ADNAN

 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.