Takime

E mërkurë, 7 mars 2018

Takimi i deputetit Grubi me ambasadorin spanjoll Sera

Sot, në hapësirat e Kuvendit të Republikës së Maqedonisë, kryetari i Komisionit për Çështje Evropiane, z. Artan Grubi, u takua me ambasadorin e Mbretërisë së Spanjës në Republikën e Maqedonisë, SH.T. z. Emilio Lorenco Sera.

më shumë...

E martë, 6 mars 2018

GRUBI U TAKUA ME AMBASADORIN FRANCEZ TIMONIE 

Sot, kryetari i Komisionit për Çështje Evropiane, z. Artan Grubi u takua me ambasadorin e Republikës së Francës në Republikën e Maqedonisë, SH.T.  Kristijan Timonie. 

më shumë...

E hënë, 29 janar 2018 

GRUBI-JANAKASIS: TË GJITHË TË NDËRMARRIN PËRGJEGJËSI TË BËHEN PJESË E ZGJIDHJES 

Deputeti Artan Grubi, kryetar i Komisionit për Çështje Evropiane, sot në Kuvendin e Republikës së Maqedonisë u takua me ambasadorin e Greqisë në Shkup, z. Dimitris Janakakis. 

më shumë...

E premte, 26 janar 2018 

TAKIMI I PËRFAQËSUESVE TË INSTITUCIONEVE SHKENCORE TË UCM

Kryetari i Komisionit për Çështje Evropiane i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë, z. Petar Atanasov mbajti takim me përfaqësuesit e institucioneve shkencore nga universiteti "Shën Cirili dhe Metodi", Instituti ekonomik, Instituti i inxhinierisë së tërmetit dhe inxhinierisë së sizmologjisë, Instituti i hulumtimeve sociologjike dhe politike-juridike, Instituti i blegtorisë dhe Instituti i bujqësisë. 

më shumë...

E mërkurë, 24 janar 2018 

GRUBI: MAQEDONIA DHE UKRAINA ME MBËSHTETJE TË NDËRSJELLË NË RRUGËN EUROATLANTIKE 

Kryetari i Komisionit për Çështje Evropiane i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë, z.  Artan Grubi, mbajti takim me ambasadorin e Republikës së Ukrainës në Republikën e Maqedonisë, znj. Natalia Zadorozhnjuk. 

më shumë...

E mërkurë, 20 dhjetor 2017

Takimi i deputetit Grubi me ambasadorin bullgar Petkov 

Sot kryetari i Komisionit për Çështje Evropiane i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë, z. Artan Grubi, realizoi takim me ambasadorin e Republikës së Bulgarisë në Republikën e Maqedonisë, z. Ivan Velikov Petkov.

më shumë...

E martë, 12 dhjetor 2017

FJALIMI I DEPUTETIT GRUBI NË KONFERENCËN E PROGRES INSTITUTIT 

Sot, kryetari i Komisionit për Çështje Evropiane të Kuvendit të Republikës së Maqedonisë, z. Artan Grubi, mori pjesë në Konferencën me temë: “Rruga e Republikës së Maqedonisë – fillim i ri, kthimi në rrugën e BE-së dhe shembull për ndërtimin e raporteve të mira në rajon", në organizim të Progres Institutit për Demokraci Sociale. 

më shumë...

E martë, 12 dhjetor 2017

TAKIMI I DEPUTETIT GRUPI ME AMBASADORIN E ÇEKISË TOMAN

Kryetari i Komisionit për Çështje Evropiane i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë, z. Artan Grubi, pati takim me ambasadorin e Republikës së Çekisë në Republikën e Maqedonisë, z. Mirosllav Toman.

më shumë...

E enjte, 7 dhjetor 2017 

Takimi i deputetit Memedi me këshilltarët politikë të Ambasadës amerikane 

Deputeti Vesel Memedi, në Kuvendin e Republikës së Maqedonisë, u takua me këshilltarët politikë të Ambasadës amerikane në Shkup, z. Paul Gradon dhe znj. Divah Hokins. Deputeti Memedi dhe mysafirët folën për situatën politike aktuale dhe për gatishmërinë e Kuvendit për reformat urgjente. 

më shumë...

E mërkurë, 8 shtator 2017 

Mbështetja bullgare për mënjanimin e rekomandimit të kushtëzuar të BE-së 

Sot kryetari i Komisionit për Çështje Evropiane i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë, z. Artan Grubi, mbajti takim me ambasadorin e Republikës së Bulgarisë në Republikën e Maqedonisë, z. Ivan Velikov Petkov. 

më shumë...

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.