Pratenichki sostav
 
Пратенички состав

ЛИСТА НА ЖЕНИ ПРАТЕНИЦИ (2020-2024)

 

1. Ангелинка Петкова

2. Ане Лашкоска

3. Арбана Пашоли

4. Арта Билали-Зендели

5. Артина Ќазими

6. Белкиса Зеќири

7. Бети Рабаџиевска-Наумовска

8. Бети Стаменкоска-Трајкоска

9. Благица Ласовска

10. Бисера Костадиновска-Стојчевска

11. Велика Стојкова-Серафимовска

12. Вјолца Адеми

13. Гордана Сиљановска-Давкова

14. Даниела Колева

15. Даниела Маркоска

16. Даниела Христова

17. Дафина Стојаноска

18. Драгица Ѓавочанова

19. Ели Панова

20. Емилија Рамбабова

21. Жаклина Лазаревска

22. Жаклина Пешевска

23. Иванка Василевска

24. Илире Даути

25. Јадранка Поцкова

26. Љатифе Шиковска

27. Лидија Петкоска

28. Лидија Тасевска

29. Лолита Ристова

30. Маја Морачанин

31. Марија Ангелова

32. Марија Георгиевска 

33. Марија Костадинова

34. Марија Петрушевска

35. Мерита Колчи-Коџаџику

36. Моника Зајкова

37. Олга Лозановска

38. Рашела Мизрахи

39. Рина Ајдари

40. Сафије Садики-Шаини

41. Силвана Ангелевска

42. Славјанка Петровска

43. Снежана Калеска-Ванчева

44. Соња Мираковска

45. Соња Михаиловска

46. Фаница Николоска

47. Фиснике Бектеши-Шаќири

 
Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.