Pratenichki sostav
 
Пратенички состав

ЛИСТА НА ЖЕНИ ПРАТЕНИЦИ (2011-2014)

1. АНА ПАВЛОВСКА-ДАНЕВА СДСМ 
2. АНЕ ЛАШКОСКА ВМРО –ДПМНЕ
3. БЕТИ КУЗМАНОВСКА ВМРО –ДПМНЕ
4. БИЛЈАНА КАЗАНЏИСКА СДСМ 
5. БЛАГОРОДНА ДУЛИЌ ВМРО –ДПМНЕ
6. ВЕСНА БЕНДЕВСКА СДСМ 
7. ВЕСНА ПЕМОВА ВМРО-ДПМНЕ
8. ВЈОЛЦА МЕХМЕТИ-НУРЕДИНИ ДУИ
9. ВЛАДАНКА АВИРОВИЌ СПМ
10. ДЕШИРА ИМЕРИ ДУИ
11. ДИВНА ЈОВКОВСКА-ЕФТИМОСКА СДСМ 
12. ЕЛЕНА ПАВЛОВА  ВМРО-ДПМНЕ
13. ЕРМИРА МЕХМЕТИ  ДУИ
14. КОСАНА НИКОЛИЌ-МАЗНЕВА  ВМРО-ДПМНЕ
15. ЛЕНЧЕ НИКОЛОВСКА НП
16. ЛИЛЈАНА ЗАТУРОСКА ВМРО-ДПМНЕ
17. ЛИЛЈАНА КУЗМАНОВСКА ВМРО-ДПМНЕ
18. ЛИЛЈАНА ПОПОВСКА ДОМ
19. МАРИЈА РАШКОВСКА ВМРО-ДПМНЕ
20. МАРИНЕЛА МАРИЧИЌ-ТУШЕВА СДСМ
21. МЕРАЛ УЗЕРИ-ФЕРАТИ ДПА
22. НАДА СТАНЧЕВСКА ВМРО-ДПМНЕ
23. НАДА ЦИПУШЕВА  ВМРО-ДПМНЕ
24. НАДИЦА ТАНЧЕВА-ТУЛИЕВА ВМРО-ДПМНЕ
25. НАТАША САВОВА-САЛКОВСКА СДСМ
26. РАДМИЛА ШЕЌЕРИНСКА СДСМ
27. САДИЈЕ ИЛЈАЗИ ДПА
28. СВЕТЛАНА ЈАКИМОВСКА ВМРО-ДПМНЕ
29. СВЕТЛАНА КАРАПЕТРОВА ВМРО-ДПМНЕ
30. СВЕТЛАНА МАЗГАЛОСКА-ВУЧЕТИЌ СДСМ
31. СИЛВАНА БОНЕВА ВМРО-ДПМНЕ
32. СОЊА МИРАКОВСКА НСДП 
33. СТАНКА АНАСТАСОВА СДСМ 
34. СУЗАНА АНОВА ВМРО-ДПМНЕ
35. СУЗАНА САЛИУ ДУИ
36. ТАЊА ТОМИЌ СДСМ
37. ФЛАМУРЕ ДЕМИРИ-КРЕЦИ НДП
38. ХАЈРИЈЕ МИСИМИ ДУИ
39. ЦВЕТАНКА ИВАНОВА СДСМ
40. ЦЕНА МАТЕВСКА-ДУЗА ВМРО-ДПМНЕ
41. ЈУЛИЈЕТА МАРКУ ДУИ
42. ХРИСТИНА РУНЧЕВА ВМРО-ДПМНЕ

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.