Pratenichki sostav
 
Пратенички состав

ЛИСТА НА ЖЕНИ ПРАТЕНИЦИ (2008-2011) 

 1. АНЕТА СТЕФАНОВСКА  ВМРО-ДПМНЕ 
 2. АНИТА КИПАРИЗОВСКА КРСТЕСКА  ВМРО-ДПМНЕ
 3. БЛАГОРОДНА ДУЛИЌ  ВМРО-ДПМНЕ 
 4. ВЕСЕЛА ЧЕСТОЕВА  ВМРО-ДПМНЕ
 5. ВИОЛЕТА ТАШЕВА  ВМРО-ДПМНЕ 
 6. ДАРКА ПЕТРУШЕВСКА  ВМРО-ДПМНЕ
 7. ЈАГОТКА ИВАНОВСКА  ВМРО-ДПМНЕ 
8. КАТЕРИНА ДИМЕСКА  ВМРО-ДПМНЕ 
 9. КОСАНА НИКОЛИЌ МАЗНЕВА  ВМРО-ДПМНЕ 
10. ЛИДИЈА МИТЕВА  ВМРО-ДПМНЕ
11. ЛИЛЈАНА ЗАТУРОСКА  ВМРО-ДПМНЕ
12. МАРИЈА АНДОНОВСКА  ВМРО-ДПМНE 
13   МАРИЈА РАШКОВСКА ВМРО-ДПМНЕ 
14. НАДА СТАНЧЕВСКА  ВМРО-ДПМНЕ
15. НАДИЦА ТАНЧЕВА ТУЛИЕВА  ВМРО-ДПМНЕ
16. НАТАША ЈАНЕВСКА  ВМРО-ДПМНЕ
17. СВЕТЛАНА ЈАКИМОВСКА  ВМРО-ДПМНЕ
18. СИЛВАНА БОНЕВА  ВМРО-ДПМНЕ
19. СОЊА ЃЕЛОВА СТОЈАНОВА  ВМРО-ДПМНЕ
20. ХРИСТИНА РУНЧЕВА  ВМРО-ДПМНЕ
21. ЦЕНА МАТЕВСКА  ВМРО-ДПМНЕ
22. ОЛИВЕРА ТРАЈАНОВСКА  ВМРО-ДПМНЕ
23. ВЛАДАНКА АВИРОВИЌ  СПМ 
24. ЛИЛЈАНА ПОПОВСКА  ДОМ
25. ЕРМИРА МЕХМЕТИ  ДУИ
26. ЗУМРЕТЕ ЈАКУПИ  ДУИ  
27. ЈУЛИЕТА МАРКУ  ДУИ 
28. ТЕУТА АРИФИ  ДУИ
29. РОЗА ТОПУЗОВА КАРЕВСКА  ЛДП
30. ВЕСНА БЕНДЕВСКА  СДСМ
31. МАРИНЕЛА ТУШЕВА  СДСМ
32. РАДМИЛА ШЕКЕРИНСКА ЈАНКОВСКА  СДСМ
33.  СЛАВИЦА ГРКОВСКА  СДСМ 
34. СТАНКА АНАСТАСОВА  СДСМ
35. ЦВЕТАНКА ИВАНОВА  СДСМ
36. СОЊА МИРАКОВСКА НСДП 
37. МЕРАЛ УЗЕИРИ ФЕРАТИ ДПА 
38. САДИЈЕ ИЛЈАЗИ ДПА
39. ФЛОРА КАДРИУ НД 
40. СОЊА ЦВЕТКОВСКА ВМРО-ДПМНЕ
41. ДАНИЕЛА ИРОТОВА ЛАЗАРЕВА ВМРО-ДПМНЕ
42. НАДИЦА НИКОЛОСКА ВМРО-ДПМНЕ

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.