Pratenichki sostav
 
Пратенички состав

ЛИСТА НА ЖЕНИ ПРАТЕНИЦИ (2006-2008)   

1. ИВАНОВА ЦВЕТАНКА  претседател СДСМ
2. КИПАРИЗОВСКА КРСТЕСКА АНИТА  потпретседател ВМРО-ДПМНЕ
3. ТОПУЗОВА КАРЕВСКА РОЗА  потпретседател ЛДП
4. КАДРИУ ФЛОРА  потпретседател ДПА 
5. САЛИУ СЕЛВИЈЕ  потпретседател ДУИ 
6. ЛАЛЧЕВСКА РИСТАНКА  потпретседател ЛПМ
7. ЈАНЕВСКА ВЕСНА  потпретседател НП 
8. ТАШЕВА ВИОЛЕТА  член ВМРО-ДПМНЕ
9. ЈАКИМОВСКА СВЕТЛАНА  член ВМРО-ДПМНЕ
10. АНДОНОВСКА МАРИЈА  член ВМРО-ДПМНЕ
11. ИВАНОВСКА ЈАГОТКА  член ВМРО-ДПМНЕ
12. СТАНЧЕВСКА НАДА  член ВМРО-ДПМНЕ
13. ТАНЧЕВА ТУЛИЕВА НАДИЦА  член ВМРО-ДПМНЕ
14. ДИМЕСКА КАТЕРИНА  член ВМРО-ДПМНЕ
15. БОНЕВА СИЛВАНА  член ВМРО-ДПМНЕ
16. ГЕЛОВА СТОЈАНОВА СОЊА  член ВМРО-ДПМНЕ
17. СТЕФАНОВСКА АНЕТА  член ВМРО-ДПМНЕ
18. ЃОРЃЕСКА РУЖА  член ВМРО-ДПМНЕ
19. ДУЛИЌ БЛАГОРОДНА  член ВМРО-ДПМНЕ
20. КУНОВСКА ЈАГНУЛА  член ВМРО-ДПМНЕ
21. СЕКУЛОВСКА МИРЈАНА  член ВМРО-ДПМНЕ
22. БОЖИНОВСКА ВАЛЕНТИНА  член НП 
23. ПОПОВСКА ЛИЛЈАНА  член ДОМ
24. АВИРОВИЌ ВЛАДАНКА  член СПМ 
25. ИБИШИ ХАЗБИЈЕ  член ДПА 
26. СЕЛМАНИ ЕЛМАЗЕ  член ДПА 
27. МЛАДЕНОВСКА ЃОРЃИЕВСКА МЕРИ  член СДСМ
28. ГРКОВСКА СЛАВИЦА  член СДСМ
29. ЦВЕТКОВСКА БЛАГОРОДНА  член СДСМ
30. ФИЛИПОВА ВЕРИЦА  член СДСМ
31. ШЕKЕРИНСКА РАДМИЛА  член СДСМ
32. БЕНДЕВСКА ВЕСНА  член СДСМ
33. МИТРЕВА ИЛИНКА  член СДСМ
34. ЈАКУПИ ЗИМРЕТЕ член ДУИ 
35. СЕЛМАНИ АЈШЕ  член ДУИ 
36. АРИФИ ТЕУТА  член ДУИ  

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.