Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


Стојан Андов

 

 

 

 

 

 

Роден е 1935 година во Кавадарци, Македонец. завршил Економски факултет. Избран за претседател на Собранието на СРМ. Живее во Скопје.

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.