Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


Поповски Димитар

 

 

 

 

 

 

Роден е 1941 година во Скопје. Македонец. Завршил Факултет за физичка култура и одбранил докторска дисертација. Вработен како професор на Факултетот за физичка култура. Живее во Скопје.

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.