Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


Славе Наумовски

 

 

 

 

 

 

 Роден е 1952 година во Гостивар. Македонец. Завршил Стоматолошки факултет и специјализација по орална и максилофацијална хирургија. Работи како асистент на Стоматолошкиот факултет во Скопје. Живее во Скопје.

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.