Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


Наумоски Симон

 

 

 

 

 

 

Роден е 1941 година во Прилеп. Македонец. Завршил Технолошки факултет. Генерален директор на ПИ “Витаминка” во Прилеп. Живее во Прилеп.

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.