Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


Минов Панче

 

 

 

 

 

 

Роден е 1958 година во Кавадарци. Македонец. Завршил Правен факултет и Факултет за политички науки. Вработен во Собранието на општина Кавадарци. Живее во Кавадарци.

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.