Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


Манчевски Јован

 

 

 

 

 

 

Роден е 1938 година во с. Панчарево, Берово. Македонец. Завршил Медицинсски фаакултет и специјализирал Педијатрија. Работи како лекар педијатар во Здравствениот дом во Виница. Живее во Виница.

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.