Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


Јумеровска Ѓулистана

 

 

 

 

 

 

Родена е 1961 година во Куманово. Ромка. Завршила Медицински факултет. Работи како санитарен инспектор во Санитарната инспекција на Собранието на општина Куманово. Живее во Куманово.

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.