Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


Петар ЃорЃиев

 

 

 

 

 

 

Роден е 1944 година во Кавадарци. Македонец. Завршил Економски факултет. Раководител во Стоковната куќа “ Меркур- импорт” во Кавадарци. Живее во Кавадарци.

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.