Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


Димов Тодор


 

 

 

 

 

 

Роден е 1947 година во с. Дрен, Неготино. Завршил Економски факултет. Работи во Стопанска банка- АД Скопје- филијала Неготино. Живее во Неготино.

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.