Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


Андонов Тиме

 

 

 

 

 

 

Роден е 1957 година во Радовиш. Македонец. Заврши; Шумарски факултет- отсек Дрвна инддустрија. Директор на ШИК „Плачковица” во Радовиш. Живее во Радовиш.

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.