Pratenichki sostav
 
Пратенички состав
Сојуз на реформски сили на Македонија и Младата демократско-прогресивна странка

1991-1994
 
Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.