Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


Симјановски Наум

 

 

 

 

 

 

Роден е 1962 година во Битола. Македонец. Завршил Сообраќаен факултет. Вработен во Јавното претпријатие “Комунална хигиена и јавно зеленило” во Битола. Живее во Битола.

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.