Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


Паунов Тодосије

 

 

 

 

 

 

Роден е 1932 година во с. Речани, Кочани. Македонец. Завршил Економски факултет. Директор на Автотранспортната задруга „Транскооп” во Кочани. Живее во Кочани.

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.