Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


Насев Панче

 

 

 

 

 

 

Роден е 1943 година во Штип. Македонец. Завршил Економски факултет во Белград. Генерален директор на  “Астибо” во Штип. Живее во Штип.

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.