Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


Ивановски Јаким

 

 

 

 

 

 

Роден е 1933 година во с. Лазарополе, Гостивар. Македонец. Завршил Економски факултет и е магистер по економски науки. Директор на Главната филијала на Стопанска банка АД Битола. Живее во Битола.

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.