Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


Димитровски Димитар

 

 

 

 

 

 

Роден е 1933 година во Битола. Македонец. Завршил Архитектонски факултет. Вработен во Заводот за урбанизам и проектирање во Битола како самостоен урбанист. Живее во Битола.

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.