Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


Давчев Санде


 

 

 

 

 

 

Роден е 1951 година во с. Сардиево, Штип. Македонец. Завршил Електрротехнички факултет. Директор наа “Мегапак” во Штип. Живее во Штип.

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.