Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


Иванов Иван

 

 

 

 

 

 

Роден е 1942 година во Кочани. Македонец. Завршил Економски факултет , постдипломски студии, дипломирал и на Машинскиот факултет. Директор на Индустријата “Руен” во Кочани. Живее во Кочани. 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.