Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


Социјалистичка партија на Македонија, Партија за целосна еманципација на Ромите

1991-1994

 
Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.