Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


Рајчевски Божо

 

 

 

 

 

 

Роден е 1947 година во Скопје. Југословен. Завршил Машински факултет. Директор на  ПОС РЖ Скопје- погон рудник “Бањани”. Живее во Скопје.

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.