Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


Поповски Киро

 

 

 

 

 

 

Роден е 1942 годинаа во с. Вратница, Тетово. Македонец. Завршил Правен факултет. Избран за Потпретседател на Собранието на СРМ. Живее во Скопје.

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.