Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


Иванов Љубисав

 

 

 

 

 

 

Роден е 1930 година во с. Трновац, Кратово. Македонец. Завршил Рударски факултет. Генерален директор наа “Силекс” во Краатово. Живее во Кратово.

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.