Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


Арсовски Бранко

 

 

 

 

 

 

Роден  е 1942 година во с. Романовце, Куманово. Македонец. Завршил Факултет за политички науки. Директор на Центаарот за социјална работа во Куманово. Живее во Кумааново.


 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.