Pratenichki sostav
 
Пратенички состав

 

 

 

 

 

СТОЈАН МИЛАНОВ


Член на СПМ. Роден на 14.2.1948 во с. Тополовик, Кратово. Македонец. Има завршено Природно-математички факултет - Биологија. 

 

Активности во Собранието:

  • Комисија за транспорт, врски и екологија, заменик-претседател
  • Комисија за економски прашања, заменик-член
  • Законодавно-правна комисија, заменик-член
  • Комисија за култура, заменик-член
  • Пратеничка група на Собранието на Република Северна Македонија за соработка со парламентите на земјите од Блискиот и Арапскиот Залив, член
  • Пратеничка група на Собранието на Република Северна Македонија за соработка со Парламентот на Јапонија, член
  • Пратеничка група на Собранието на Република Северна Македонија за соработка со Парламентот на Швајцарската Конфедерација, член


 

Е-пошта: S.Milanov@sobranie.mk

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.