Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


Пецов Мирко

 

 

 

 

 

 

Член на Социјалистичката партија на Македонија. Роден е 1951 година во село Лаки, Виница, Македонец. Завршил Економски факултет. Директор е на „Винка“ од Виница. Живее во Виница. 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.