Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


Мирко Трипуновски

 

 

 

 

 

 

Член на Социјалистичката партија на Македонија. Роден е 1953 година во Тетово, Македонец. Завршил Економски факултет. Директор е на работна единица при ХЕК „Југохром“. Живее во Скопје.

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.