Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


Лазаревски Мирко

 

 

 

 

 

 

Член на Социјалистичката партија на Македонија. роден 1939 година во село Дебреше, Гостивар, Македонец. завршил Медицински факултет. Специјалист е по невропсихијатрија. Работи во Медицинскиот центар во Гостивар. Живее во Гостивар.

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.