Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


Лазарев Јован

 

 

 

 

 

 

Член на Социјалистичката партија на Македонија. Роден 1947 година во село Џидимирџи, Неготино, Македонец. Завршил Машински факултет и е доктор по технички науки. Професор е на Машинскиот факултет во Скопје. Живее во Скопје.

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.