Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


ЉУБИСАВ ИВАНОВ

 

 

 

 

 

 

Претседател на Социјалистичката партија на Македонија. Роден 1936 година во село Трновац, Кратово, Македонец. Завршил Факултет за рударство. Генерален директор е на РИК „Силекс“ - Кратово. Беше пратеник и во претходниот мандатен период . Живее во Кратово.

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.