Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


Филиповски Блаже

 

 

 

 

 

 

Член на Социјалистичката партија  на Македонија. Роден 1949 година во село Галичник. Завршил Електротехнички факултет. Потпретседател на Собранието на Република Македонија. Живее во Скопје.

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.