Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


БРАНКО АРСОВСКИ

 

 

 

 

 

 

Член на Социјалистичката партија на Македонија. Роден 1943 година во Куманово, Македонец. Завршил Факултет за политички науки. Директор е на Центарот за социјална работа во Куманово. Живее во Куманово.

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.