Pratenichki sostav
 
Пратенички состав

 

 

 

 

 


СОЊА МИХАИЛОВСКА


Член на СДСМ. Родена на 17.9.1977 во Делчево. Специјалист по семејна медицина, Медицински факултет, УКИМ.

 

Активности во Собранието:

  • Комисија за здравство, член
  • Комисија за одбрана и безбедност, заменик-член
  • Комисија за надзор над работата на Агенцијата за национална безбедност и на Агенцијата за разузнавање, заменик-член
  • Комисија за труд и социјална политика, заменик-член
  • Комисија за еднакви можности на жените и мажите, заменик-член
  • Пратеничка група на Собранието на Република Северна Македонија за соработка со парламентите на земјите од Блискиот и Арапскиот Залив, член
  • Пратеничка група на Собранието на Република Северна Македонија за соработка со Парламентот на Француската Република, член
  • Пратеничка група на Собранието на Република Северна Македонија за соработка со Парламентот на Република Хрватска, член

 

Е-пошта: S.Mihailovska@sobranie.mk

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.