Pratenichki sostav
 
Пратенички состав

 

 

 

 

 

САШКО НИКОЛОВ


Член на СДСМ. Роден на 30.7.1980 во Штип. Влав. Универзитет „Св. Кирил и Методиј“, Универзитет „Гоце Делчев“.

 

Активности во Собранието:

  • Комисија за надворешна политика, член
  • Комисија за здравство, член
  • Пратеничка група на Собранието на Република Северна Македонија за соработка со Парламентот на Австралија и со Парламентот на Нов Зеланд, член
  • Пратеничка група на Собранието на Република Северна Македонија за соработка со Парламентите на балтичките земји Република Естонија, Република Латвија и Република Литванија, член
  • Пратеничка група на Собранието на Република Северна Македонија за соработка со Парламентите на земјите од Латинска Америка и од Карибите, член

 

Е-пошта: S.Nikolov@sobranie.mk

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.