Pratenichki sostav
 
Пратенички состав

РАДМИЛА ШЕКЕРИНСКА-ЈАНКОВСКА


Член на СДСМ. Родена на 10.6.1972 во Скопје. Македонка. Магистер по меѓународни односи, Fletcher School of Law and Diplomacy, Tufts University, САД; Дипломиран инженер на електротехнички науки, Електротехнички факултет, УКИМ - Скопје.

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.