Pratenichki sostav
 
Пратенички состав

 

 

 

 

 

 

НЕНАД КОЦИЌ


Член на СДСМ. Роден на 13.7.1976 во Велес. Македонец. Специјалист по интерна медицина, Медицински факултет, Скопје.

 

Активности во Собранието:

  • Комисија за транспорт, врски и екологија, член
  • Комисија за здравство, член
  • Комисија за труд и социјална политика, член
  • Комисија за образование, наука и спорт, заменик-член
  • Пратеничка група на Собранието на Република Северна Македонија за соработка со Парламентот на Чешката Република, претседател
  • Пратеничка група на Собранието на Република Северна Македонија за соработка со Парламентот на Кралството Данска, член
  • Пратеничка група на Собранието на Република Северна Македонија за соработка со Парламентите на: Република Казахстан, Киргистанска Република, Република Таџикистан, Република Узбекистан и Туркменистан, член

 

Е-пошта: N.Kocik@sobranie.mk

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.