Pratenichki sostav
 
Пратенички состав

 

 

 

 

 

 

МУХАМЕТ КАДРИОВ

 

Член на СДСМ. Роден на 3.2.1993 во с. Г. Јаболчиште. Албанец. Има завршено правни науки, насока Новинарство, Тетовски универзитет.

 

Активности во Собранието: 

  • Законодавно-правна комисија, член
  • Комисија за уставни прашања, член
  • Комисија за здравство, заменик-член
  • Комисија за локална самоуправа, заменик-член
  • Комисија за деловнички и мандатно-имунитетни прашања, член
  • Пратеничка група на Собранието на Република Северна Македонија за соработка со Парламентот на Република Грузија, член

 

Е-пошта: m.kadriov@sobranie.mk

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.