Pratenichki sostav
 
Пратенички состав

 

 

 

 

 

МАРИЈА КОСТАДИНОВА 


Член на СДСМ. Родена на 18.11.1972 во Гевгелија. Македонка. Професор по одделенска настава, Педагошки факултет „Гоце Делчев“ - Штип.

 

Активности во Собранието:

  • Комисија за земјоделство, шумарство и водостопанство, член
  • Комисија за деловнички и мандатно-имунитетни прашања, член
  • Законодавно-правна комисија, заменик-член
  • Комисија за надзор над работата на Агенцијата за национална безбедност и на Агенцијата за разузнавање, заменик-член
  • Комисија за образование, наука и спорт, заменик-член
  • Комисија за локална самоуправа, заменик-член
  • Пратеничка група на Собранието на Република Северна Македонија за соработка со Парламентот на Големото Војводство Луксембург, член
  • Пратеничка група на Собранието на Република Северна Македонија за соработка со Парламентот на Словачката Република, член
  • Пратеничка група на Собранието на Република Северна Македонија за соработка со Парламентот на Швајцарската Конфедерација, член

 

Е-пошта: M.Kostadinova@sobranie.mk

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.