Pratenichki sostav
 
Пратенички состав

ЉУПЧО НИКОЛОВСКИ


Член на СДСМ. Роден на 20.8.1983 во Крива Паланка. Македонец. Дипломиран правник, Правен факултет „Јустинијан Први“ - Скопје. 

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.