Pratenichki sostav
 
Пратенички состав

 

 

 

 

 

ЉУБИЦА СПАСОВА

 

Член на СДСМ. Родена на 18.4.1976 во Струмица. Македонка. Земјоделски инженер, Лозаро-овоштарска насока, Универзитет „Св. Кирил и Методиј“ - Скопје.

 

Е-пошта: L.Spasova@sobranie.mk

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.