Pratenichki sostav
 
Пратенички состав

 

 

 

 

 ФАНИЦА НИКОЛОСКА


Член на СДСМ. Родена на 12.8.1978 во Тетово. Македонка. Правен факултет „Јустинијан Први“, УКИМ - Скопје.

 

Активности во Собранието:

  • Комисија за европски прашања, член
  • Комисија за прашања на изборите и именувањата, член
  • Комисија за уставни прашања, заменик-член
  • Комисија за локална самоуправ, заменик-член
  • Делегација на Собранието на Република Северна Македонија во Парламентарното собрание на Процесот за соработка во Југоисточна Европа (ПС ПСЈИЕ), заменик-член
  • Пратеничка група на Собранието на Република Северна Македонија за соработка со Парламентот на Република Полска, претседател
  • Пратеничка група на Собранието на Република Северна Македонија за соработка со Парламентот на Канада, член
  • Пратеничка група на Собранието на Република Северна Македонија за соработка со Парламентот на Република Хрватска, член

 

Е-пошта: F.Nikolovska@sobranie.mk

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.