Pratenichki sostav
 
Пратенички состав

 

 

 

 

 

 

ЕМИЛИЈА РАМБАБОВА


Член на СДСМ. Роден на 8.5.1977 во Штип. Специјалист по орална медицина и патологија; магистер по стоматолошки науки; Стоматолошки факултет - Скопје.

 

Активности во Собранието:

  • Комисија за уставни прашања, член
  • Комисија за труд и социјална политика, член
  • Комисија за образование, наука и спорт, заменик-член
  • Пратеничка група на Собранието на Република Северна Македонија за соработка со Парламентот на Азербејџан, член
  • Пратеничка група на Собранието на Република Северна Македонија за соработка со Парламентите на балтичките земји Република Естонија, Република Латвија и Република Литванија, член
  • Пратеничка група на Собранието на Република Северна Македонија за соработка со Парламентот на Индија, член
  • Пратеничка група на Собранието на Република Северна Македонија за соработка со Парламентот на Република Полска, член

 

Е-пошта: e.rambabova@sobranie

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.